Logg inn

blobid4.jpg

Bonus og støtteordninger 

Som medlem i VVS Fagmann får du bonus på alle kjøp i Brødrene Dahl. I tillegg får du ekstra Partner bonus på alle produkter fra VVS Fagmann Partnere når du handler hos Brødrene Dahl. Bonus utregnes årlig.

Som en ekstra bonus for VVS Fagmann medlemmer har vi innført Fagmann pluss – et bonusprogram der du opptjener poeng på alle kjøp fra VVS Fagmann Partnere. Poengene samles automatisk på din poeng-konto og du kan når som helst bruke de på innkjøp i Fagmann pluss nettshop. I Fagmann shop finner du et bredt utvalg av gavekort til kjente butikker og aktører, som for eksempel XXL, Zalando, Jernia, H&M, Supergavekortet, reisegavekort med mer.
9-10 ganger årlig tilbyr ulike Fagmann Partnere doble poeng på utvalgte produkter. Du har alltid full oversikt over hvor mange poeng du har opptjent og hvilken Partner som har doble poeng på din egen Fagmann pluss side.

I løpet av året kjøres det unike Fagmann kampanjer på utvalgte produkter fra Fagmann Partnere, der medlemmer kan samle inn doble poeng eller mer i Fagmann pluss. Nye Fagmann kampanjer blir tilgjengelige kontinuerlig og varierer i omfang og antall kampanjeprodukter fra gang til gang.

Vi vil at du skal synes!

Faktisk syns vi det er såpass viktig at vi tilbyr våre medlemmer støtte til markedsføringstiltak. VVS Fagmann Markedsstøtte beregnes ut fra hvor mye din bedrift handlet for hos Brødrene Dahl foregående år. Som VVS Fagmann kan du opptjene inntil kr. 30.000,- i markedsstøtte. Det er din lokale Brødrene Dahl selger som setter summen, og du bør alltid avklare med han/henne før du igangsetter markedsføringstiltak som du ønsker å benytte støtten til.

Kriteriene for benyttelse av markedsstøtte er som følger:

  • Kopi av faktura/sponsoravtale og bilde som dokumenterer skal sendes til din lokale BD selger (Ordrebekreftelse og bankutskrifter er ikke godkjent)
  • VVS Fagmann logoen skal være med i profileringen. Det er DIN logo som viktigst og skal synes best, men VVS Fagmann logoen må være med for å få kreditert støtte.
  • Det godkjente beløpet krediteres og tas ut i varer hos Brødrene Dahl (Markedsstøtte er ikke et beløp som settes inn på din bank konto, du kan heller ikke sende faktura til BD på beløpet)

Øk din omsetning – vis frem produkter!

Har du butikk eller utstillingslokale? VVS Fagmann tilbyr alle medlemmer en Utstillingsstøtte på kr. 15.000,- per år som kan benyttes til uttak av produkter fra Alterna og Altech fra Brødrene Dahl. Du kan også søke om utstillingsstøtte til utstillingsvinduer i kjøpesenter eller leide montrer. Om du jobber mye med prosjekt kan støtten benyttes til visningsleiligheter eller tilvalgsutstilling. Kriterier: Gjelder produkter fra Alterna og Altech kjøpt hos Brødrene Dahl. Det skal dokumenteres at produktene brukes i en faktisk utstilling. Utstillingsstøtte avtales direkte med din lokale Brødrene Dahl-selger.