Logg inn

Last ned logoer      Bli medlem

«Veldig tilgjengelig kjedekontor som alltid tar telefonen eller ringer tilbake! For oss har det vært veldig positivt å få så mye hjelp i oppstartsfasen med utarbeidelse logo, markedsføring og reklame. Dessuten har vi fått tilgang til en del verktøy som vi ikke ellers ville hatt, som for eksempel Fagmann prosjektering som vi er superfornøyde med!»
- Henning Vatle, BEREKO


Dette er noen av fordelene du får får som VVS Fagmann

Om oss

VVS Fagmann er et lite kjedekontor med stor kapasitet og et brennende engasjement for våre medlemsbedrifter. 

Som medlem i VVS Fagmann får du blant annet bonus på produktkjøp, gratis hjelp med markedsføring og kan dra nytte av stordriftsfordeler, uansett hvor liten eller stor din bedrift måtte være.

Kjedekontoret jobber kontinuerlig med smarte løsninger som gjør din hverdag som rørlegger så enkel og lønnsom som mulig.

Les mer her

Bonus og støtteordninger

Som medlem i VVS Fagmann får du bonus på alle kjøp i Brødrene Dahl. I tillegg får du ekstra Partner bonus på alle produkter fra VVS Fagmann Partnere når du handler hos Brødrene Dahl. Bonus utregnes årlig.

Som en ekstra bonus for VVS Fagmann medlemmer har vi innført Fagmann pluss – et bonusprogram der du opptjener poeng på alle kjøp fra VVS Fagmann Partnere. Poengene samles automatisk på din poeng-konto og du kan når som helst bruke de på innkjøp i Fagmann pluss nettshop. I Fagmann shop finner du et bredt utvalg av gavekort til kjente butikker og aktører, som for eksempel XXL, Zalando, Jernia, H&M, Supergavekortet, reisegavekort med mer.

Les mer her

Jobb smart med VVS Fagmann

Handa opp den rørleggeren som syns det går litt vel mye arbeidstid på oppgaver som ikke har med selve rørfaget å gjøre? Vi tipper det er ganske mange!

Det er stadig økende krav til håndverkere som medfører merarbeid med dokumenter og oppgaver som må på plass hver eneste dag. VVS Fagmann har stort fokus på å utvikle smarte løsninger som sparer tid for våre medlemsbedrifter slik at rørleggeren kan fokusere mest mulig på håndverket sitt.

Les mer her