Logg inn

Fagmann_prosjektering.jpg

Jobb smart med VVS Fagmann!

Handa opp den rørleggeren som syns det går litt vel mye arbeidstid på oppgaver som ikke har med selve rørfaget å gjøre? Vi tipper det er ganske mange!

Det er stadig økende krav til håndverkere som medfører merarbeid med dokumenter og oppgaver som må på plass hver eneste dag. VVS Fagmann har stort fokus på å utvikle smarte løsninger som sparer tid for våre medlemsbedrifter slik at rørleggeren kan fokusere mest mulig på håndverket sitt.

Som eneste rørleggerkjede tilbyr VVS Fagmann en fullverdig digital løsning for våre medlemmer som gjør det enkelt å prosjektere og dokumentere i henhold til lovverket. Med Fagmann prosjektering kan du prosjektere et helt bad på under 10 minutter! Enkle og intuitive valg-knapper gjør det praktisk talt umulig å gjøre noe feil, og skulle du være i tvil er det bare å trykke på info-knappen, så kommer gjeldende forskrift i Tek17 med tegninger og instruksjoner opp så du lett ser hvilken løsning du må velge. Ta bilder underveis og legg de rett inn i løsningen med den tilhørende appen, inviter andre håndverkere inn i prosjektene dine slik at de kan prosjektere og dokumentere sine arbeider og når jobben er gjort er det ett enkelt klikk; Så foreligger den fulle og hele dokumentasjonen som du kan overlevere til kunden. Fagmann prosjektering har dessuten full integrasjon med Boligmappa slik at du kan laste opp all ferdig dokumentasjon direkte på kundens egen Boligmappe med ett enkelt klikk.

VVS Fagmann har i samarbeid med Holte utviklet Fagmann portalen – medlemmenes helt eget intranett. På Fagmann portalen finner du alt av relevant informasjon, direkte linker til alle VVS Fagmann sine løsninger og produkter, kampanjer, nyheter og mye mer. Om din bedrift benytter seg av Holte sine løsninger er alle disse tilgjengelige direkte fra Fagmann portalen slik at du bare trenger å logge deg inn ett sted! Fagmann portalen er gratis for VVS Fagmann medlemmer og det er valgfritt om man vil benytte seg av Holte sine løsninger i tillegg. Som VVS Fagmann får du for øvrig rabatterte priser på Holte-produkter.

VVS Fagmann har i samarbeid med Advokatfirmaet Lippestad utviklet ferdige skjemaer og maler som de fleste rørleggerbedrifter trenger i hverdagen. Disse er til enhver tid oppdatert i henhold til lovverket og ligger tilgjengelig for gratis nedlastning i Fagmann portalen.

Fagmann komptetansebedrift

Med Fagmann kompetansebedrift løsningen vil bedriften din på en enkel og ryddig måte kunne få full oversikt over alle kurs og sertifiseringer for alle bedriftens ansatte. Flere kurs vil være tilgjengelige digitalt i selve løsningen og man oppnår bevis og/eller sertifisering når disse er gjennomført og eksamen er bestått. Fagmann kompetansebedrift er godkjent som dokumentasjon inn mot arbeidstilsynet. Det betyr slutt på permer og dokumenter som skal følge de ansatte ut på ulike arbeidsplasser. Om det blir tilsyn på din arbeidsplass, så kan du helt enkelt ta frem mobiltelefonen din og vise frem alle kurs og sertifiseringer.