Markedets mest fleksible gulvsluk

Nå også markedets mest fleksible slukrenner

Slidedrain slukerenne

Slidedrain utvikler norskproduserte gulvsluk med bærekraftige materialer. Produktene er utviklet i samarbeid med flisleggere, rørleggere og selgere hos grossister fra hele landet, for å tilrettelegge for en så enkel, rask og sikker installasjon som mulig. Slidredrain får du kun kjøpt hos hos oss.

 

Se alle Slidedrain-produkter

Hvorfor velge Slidedrain?

  • Enklere og mer fleksibel montering
  • Færre vannlekkasjer på våtrommet
  • Mindre behov for renhold av vannlås
  • Slukrenner med rist og tile insert
  • Norskprodusert gulvsluk i resirkulert plast med miljødeklarasjon
  • Økt fleksibilitet, mindre svinn

Les også: - Innovativt og rimelig linjesluk

Omgjør gulvsluket til linjesluk

Gjennom å tenke innovativt og bærekraftig har Slidedrain klart å skape et linjesluk som omgjør gulvsluk og minimerer risikoen for vannlekkasjoner. Du får linjeslukene i både rustfritt stål eller matt sort. Sjekk ut mer i nettbutikken eller ta turen innom en Brødren Dahls servicesentre for mer informasjon.

Oomgjør fra gulvsluk til linjesluk
Installasjon Slidedrain gulvsluk

Alltid riktig gulvhøyde

Slidedrain sine gulvsluk er høydejusterbare og har en påstøpt slukmansjett. Sammen med det unike monteringsverktøyet vil du få riktig høyde på gulvet hver gang, uten behov for forhøyningsring eller skruer. Med den integrerte slukmansjetten får du en sømløs og sikker overgang til membran, uten klemring.

 

Du du får gulvslukene i side, bunn eller skrått utløp. Husk at monteringsverktøyet er gjenbrukbart, så lenge du rengjør det.

Eliminerer hovedårsaken til vannlekkasjer

Slidedrain  har produkter som eliminerer mange av problemene som i dag leder til vannlekkasjer rundt sluket. Slidedrain Model 1 er utviklet i samarbeid med en rekke håndverkere fra blant annet VVS Fagmann, K. Lund og Bravida. Nyskapningen har vunnet designprisen DOGA-merket Nykommer på bakgrunn av involveringen fra rørleggere og flisleggere under utviklingen av produktet.

Les også: