Logg inn
  • Aktuelt
  • VMT
  • Nyhet - SafeLight 1500 er markedets kraftigste LED-stripe

25.11.2021

Brødrene Dahl

Nyhet -  SafeLight 1500 er markedets kraftigste LED-stripe 

Brødrene Dahl kan nå stolt presentere produktnyheten, SafeLight 1500. Dette er en LED-strip trommel med den nyeste LED-teknologien med integrert etterlysende effekt for økt sikkerhet. Produktene har blitt svært godt mottatt i hele Norden. SafeLight er spesielt utviklet for tøffe nordiske forhold med tanke på både kulde og fukt. Stripen er også innkapslet med flere lag beskyttelse, som gir lang levetidSafeLight er en av få LED-strip som er Nemko godkjente i Norge! Dette gjør at den er med å heve standarden for LED striper på trommel til bruk i bygg- og anleggsbransjen. 

2_SafeLight_miljo_1500x700px-min.png

Ett produkt, mange bruksområder

SafeLight leveres på en praktisk trommel og lyser med hele 1500 lumen/ meter. Hver trommel har 25 meter LED-stripe og stripene kan enkelt kobles sammen fra ett uttak og lage lyslenker opptil 150 meter. Dette gjør SafeLight til det perfekte valget for belysning av korridor/ gang, i trappeoppganger, stillas, heissjakter, tuneller og som områdesikring langs gjerder eller markering av utganger. Lyset er kraftig nok til å gi generell belysning i hele bygninger og anleggsområder, og kan dermed erstatte mange av de tradisjonelle formene for midlertidig belysning.

En trommel SafeLight erstatter 5 klassiske lysarmatur og det betyr sparte penger for både frakt, håndtering og lagring.

3_Lightbulb_5_SafeLight_banner_1500px_LOWRES.jpg

4_SafeLight_inne_miljo_1500x500px-min.png

To i ett produkt med Integrert etterlysende effekt

SafeLight har som eneste LED-stripe på markedet også et innovativt og unikt, innebygd system for nødstilfeller. Ved for eksempel strømbrudd vil et etterlysende materialet lyse kraftig og dermed bidra til å lage ledelinjer som viser veien ut. Det at LED-stripen er etterlysende hever både sikkerheten, kvaliteten og nytteverdien.

5_SafeLight_KreativBelysning_1500px-min.png

Stort fokus på detaljene gir høy sikkerhet for brukerne

SafeLight er svært robust og leveres med dobbel polstring og tykkere ledere enn tilsvarende produkter på markedet i dag. I tillegg har SafeLight ên driver per meter, i motsetning til mange konkurrerende LED-striper som kun har ên driver per 25 meter stripe. Dette gir en sikrere, mer stabil løsning og muliggjør lengre seriekobling.

SafeLight er i tillegg enkel å håndtere, rask og montere og krever ikke vedlikehold. SafeLight har ingen knuselige deler eller pærer som må skiftes, her er det plug & play som gjelder!

7_SafeLight_close_kontakt_1500x500px-min.png

SafeLight er Nemko godkjente

I Norge må all arbeidsbelysning som et minimum være CE-godkjent, men som et ekstra kvalitetsstempel er SafeLight LED-stripen er også en av få som er Nemko godkjent i Norge. Dette gir også brukeren en ekstra forsikring om at LED-stripen er svært trygg å bruke, selv i kalde og utsatte områder.

Både LED-stripen og koblingspunktet i SafeLight har IP-klasse 65, som betyr at produktet kan brukes ute og inne. Som en ekstra sikkerhet har koblingspunktet skru-kobling, slik at det blir helt vann- og støvtett.

8_SafeLight_inne_miljo_2_1500x500px-min.png

9_SafeLight_ute_miljo_2_1500x500px-min.png

10_SafeLight_ute_miljo_1500x500px-min.png

11_SafeLight_on_etterlysende_1500x700px-min.png

Brødrene Dahl sin leverandør på Safelight er den norske produsenten, Kreativ Belysning. Kreativ Belysning er spesialister på lineær LED belysning og har siden oppstarten i 2015 jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene for bygg- og anleggsbransjen. De satser på ny teknologi, høy kvalitet og innovative løsninger og ønsker å skape verdi for kundene gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger.

Kilde: Eledge/Safelight

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Forleng levetiden med HaTelit asfaltarmering

Forleng levetiden med HaTelit asfaltarmering

Hull i asfalten, sprekker og deformasjoner er ikke bare til irritasjon for enhver bil- eller syklist, de utgjør også en stor fare for trafikanter mange steder. Valg av reparasjons- og rehabiliteringsarbeid kan være avgjørende for et langsiktig godt resultat.

Les mer

Digit vil bli mer synlige

Digit vil bli mer synlige

Digit hjelper anleggsentreprenører å holde redskapen mest mulig i gang og kommer nå i ny drakt for å synliggjøre dette enda bedre.

Les mer

Miljøvennlig og vedlikeholdsfri støyskjerm med Traftech Silent

Miljøvennlig og vedlikeholdsfri støyskjerm med Traftech Silent

Traftech Silent støyskjerm fra BD Samferdsel er et miljøvennlig produkt laget av resirkulert plast. Plankene er lette å montere, værbestandige og trekker ikke inn vann. I tillegg har de gode lydisolerende egenskaper, er vedlikeholdsfrie og selvrensende.

Les mer

Prefabrikkerte vannkummer på 1-2-3. Effektivt og sikkert!

Prefabrikkerte vannkummer på 1-2-3. Effektivt og sikkert!

Fra vår produksjon i Holmestrand produserer vi ferdige vannkummer i plast og betong – klar til montering i grøft.

Les mer