Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Oras Optima og Optima Style - Stilfull, allsidig og enkel å installere

Oras Optima og Optima Style - Stilfull, allsidig og enkel å installere

30.03.2023

Brødrene Dahl

Slank, tidløs og med høy kvalitet – den nye utgaven av den populære Oras Optima-serien passer perfekt til ulike stiler og brukerbehov. Tidløs design kombinert med det nyeste innen intelligent teknologi gir mange muligheter for et stilrent og brukervennlig bad, som også tar vare på miljøet.

4200311_Miljø.jpg
4200319.png


Det slanke og elegante ettgrepsbatteriet fra den nye produktserien Oras Optima Style passer til mange ulike servanter og interiørstiler. 

Moderne design kombinert med funksjonell bekvemmelighet

Optima er velprøvd ekspertkvalitet og et trygt valg uansett hva dine behov er. Denne kranen er solid, trygg og holdbar i både design og levetid, og gir deg glede og trygghet i mange år fremover. Gjennomtenkt funksjon og fokus på detaljer gir deg en ubekymret brukeropplevelse. Optima leveres med Oras 3.0 kassett som har integrert mulighet for skålde- og mengdebegrensning.

Den nye generasjonen klassikere

Designet gjør også kranen enkel å vedlikeholde. I tillegg til at den er laget i en enkelt støpning, har den en praktisk talt sømløs overflate, som reduserer oppbygging av kalk og smuss som gjør det enklere å holde rent.
Takket være Oras 3S installasjonssystem kan kranen enkelt installeres med én hånd ved hjelp av bare en festedel, selv under vanskelige installasjonsforhold. Rørleggeren sparer godt over halvparten av den vanlige monteringstiden, takket være det innovative 3S installasjonssystemet.
Siste generasjon av Oras 3.0-kassetten for et slankt utseende og mulighet til skålde- og mengdebegrensning.

Miljøvennlig

Produktene er miljøvennlige, har lang levetid og er av høyeste kvalitet. De er laget av DZR-messing som ikke avgir zink, og er EPD-godkjent. Optima-serien finnes også i BREEAM-varianter som er tilpasset BREEAM-bygg. Monteringen er enkel, med Oras 3S installasjonsmetode og fleksible slanger.

Siste nytt fra Brødrene Dahl