Bli medlem  Logg inn i DIGITportalen   DIGIT.no   Kontakt oss

Som DIGIT-kunde skal man få tilgang til en rekke tjenester som kan bidra til å gjøre hverdagen enklere og rimeligere. Vi vil arrangere egne kurs og møter, og tilbyr allerede nå gode fordelsavtaler hos en rekke leverandører samtidig som det gir stordriftsfordeler.

- Jørgen Baardson, leder i DIGIT

 

Som medlem av DIGIT får du

AKTUELT

DIGIT_symbol_300x300.png

Om oss

DIGIT består i dag av et lite markedsteam på hovedkontoret til Brødrene Dahl, samt dedikerte DIGIT personer rundt omkring i landet som står klare for å hjelpe deg lokalt. Til felles har vi et brennende engasjement for våre medlemsbedrifter og VMT bransjen.

Vi skal hele tiden jobbe for smarte løsninger som gjør hverdagen lettere for deg som er graveentreprenør, anleggsgartner, brønnboring eller jobber innen samferdsel. Som medlem av DIGIT skal du føle deg ivaretatt og kunne dra nytte av å våre fordeler - uansett hvor liten eller stor din bedrift er.

I tillegg til mange fordeler kan vi hjelper deg med rådgivning og utforming av markedsmateriell tilpasset din bedrift, helt gratis! Hos oss får du hjelp med alt fra annonser og kampanjer på sosiale medier til avisannonser og logodesign til oppsett av dekor på firmabilen og mye mer.

Ønsker du mer informasjon om DIGIT?

Ta kontakt med oss på mail bddigit@dahl.no eller din lokale kontaktperson i Brødrene Dahl for en gjennomgang.