AlternaBad

AlternaBad er et konsept utviklet av Brødrene Dahl som har som mål å tilby kunder badet de ønsker seg til en overkommelig og forutsigbar pris. En komplett løsning som inkluderer baderomsmøbler, armatur og porselen fra Alterna, italienske designarmaturer fra FIMA og dusjløsninger fra den tyske eksperten Hüppe.


 

Populære kategorier

99id2.pngBenkeplater.pngtakdusj.pngdusjkabinett0.png99999obid3.pngservant.pngsfe44d5.pngspeilogspeilskap.pngyy7896.pngblob44gghyid7.pngkjøkkenkraner.png

Inspirasjon og planlegging

221.jpg

Har du enda ikke blitt synlig under «Finn Forhandler» på alternabad.no?

I dagens samfunn bruker ofte kunder tid på nett for å undersøke muligheter før de bestemmer seg. Det er derfor viktig å være synlig digitalt, og det kan vi hjelpe deg med!

På vår nettside alternabad.no har du muligheten til å bli enda mer synlig til potensielle kunder, og det tar deg under 2 minutter!

På «Finn forhandler» kan du legge inn all informasjon om din bedrift som du ønsker skal være synlig; om din bedrift, sertifikater, linker til sosiale medier og mye mer.

Det eneste du trenger å gjøre for å bli synlig på alternabad.no er å følge malen under.

1. Logg deg inn i BDID via dahl.no

2. Trykk deretter på Se Firmaprofil

2. Huk av for "JA, jeg ønsker å være synlig på alternabad.no" og fyll deretter inn informasjonen som skal være synlig om deres bedrift i skjemaet nedover.

4. Trykk "Publiser"

malin-eik.jpg

AlternaBad - Et smartere alternativ

AlternaBad er et konsept utviklet av Brødrene Dahl som har som mål å tilby kunder badet de ønsker seg til en overkommelig og forutsigbar pris. Det som gjør AlternaBad unikt er vårt fokus på enkel montering, kompatible komponenter og rask levering gjennom Brødrene Dahls sentrallager på Langhus.

Enkelt

AlternaBad er utarbeidet fra håndverker til håndverker - dedikert til fagfolk. Det skal være teknisk lett for fagpersoner å montere produktene våre. Vi jobber med å finne enkle, praktiske og prisgunstige løsninger for alle slags bad –uansett størrelse eller utforming.

Kvalitet

AlternaBad leverer prisfornuftige produkter uten å inngå kompromiss på kvaliteten. Produktene skal kunne tåle hverdagens slit, og er designet for å holde lenge.

Komplett sortiment

AlternaBad har alt du trenger for baderommet og vaskerommet. Vi har satt sammen en komplett løsning som inkluderer baderomsmøbler, armatur og porselen fra Alterna, italienske designarmaturer fra FIMA og dusjløsninger fra den tyske eksperten Hüppe.

Alternabad_vertical_logo_black_RGB.png

Ønsker du mer informasjon eller hjelp med AlternaBad?
Ta kontakt med oss på mail alternabad@dahl.no 

   

 

logoer.png