Logg inn
  • Aktuelt
  • Nyhet - SafeLight 1500 er markedets kraftigste LED-stripe

25.11.2021

Brødrene Dahl

Nyhet -  SafeLight 1500 er markedets kraftigste LED-stripe 

Brødrene Dahl kan nå stolt presentere produktnyheten, SafeLight 1500. Dette er en LED-strip trommel med den nyeste LED-teknologien med integrert etterlysende effekt for økt sikkerhet. Produktene har blitt svært godt mottatt i hele Norden. SafeLight er spesielt utviklet for tøffe nordiske forhold med tanke på både kulde og fukt. Stripen er også innkapslet med flere lag beskyttelse, som gir lang levetidSafeLight er en av få LED-strip som er Nemko godkjente i Norge! Dette gjør at den er med å heve standarden for LED striper på trommel til bruk i bygg- og anleggsbransjen. 

2_SafeLight_miljo_1500x700px-min.png

Ett produkt, mange bruksområder

SafeLight leveres på en praktisk trommel og lyser med hele 1500 lumen/ meter. Hver trommel har 25 meter LED-stripe og stripene kan enkelt kobles sammen fra ett uttak og lage lyslenker opptil 150 meter. Dette gjør SafeLight til det perfekte valget for belysning av korridor/ gang, i trappeoppganger, stillas, heissjakter, tuneller og som områdesikring langs gjerder eller markering av utganger. Lyset er kraftig nok til å gi generell belysning i hele bygninger og anleggsområder, og kan dermed erstatte mange av de tradisjonelle formene for midlertidig belysning.

En trommel SafeLight erstatter 5 klassiske lysarmatur og det betyr sparte penger for både frakt, håndtering og lagring.

3_Lightbulb_5_SafeLight_banner_1500px_LOWRES.jpg

4_SafeLight_inne_miljo_1500x500px-min.png

To i ett produkt med Integrert etterlysende effekt

SafeLight har som eneste LED-stripe på markedet også et innovativt og unikt, innebygd system for nødstilfeller. Ved for eksempel strømbrudd vil et etterlysende materialet lyse kraftig og dermed bidra til å lage ledelinjer som viser veien ut. Det at LED-stripen er etterlysende hever både sikkerheten, kvaliteten og nytteverdien.

5_SafeLight_KreativBelysning_1500px-min.png

Stort fokus på detaljene gir høy sikkerhet for brukerne

SafeLight er svært robust og leveres med dobbel polstring og tykkere ledere enn tilsvarende produkter på markedet i dag. I tillegg har SafeLight ên driver per meter, i motsetning til mange konkurrerende LED-striper som kun har ên driver per 25 meter stripe. Dette gir en sikrere, mer stabil løsning og muliggjør lengre seriekobling.

SafeLight er i tillegg enkel å håndtere, rask og montere og krever ikke vedlikehold. SafeLight har ingen knuselige deler eller pærer som må skiftes, her er det plug & play som gjelder!

7_SafeLight_close_kontakt_1500x500px-min.png

SafeLight er Nemko godkjente

I Norge må all arbeidsbelysning som et minimum være CE-godkjent, men som et ekstra kvalitetsstempel er SafeLight LED-stripen er også en av få som er Nemko godkjent i Norge. Dette gir også brukeren en ekstra forsikring om at LED-stripen er svært trygg å bruke, selv i kalde og utsatte områder.

Både LED-stripen og koblingspunktet i SafeLight har IP-klasse 65, som betyr at produktet kan brukes ute og inne. Som en ekstra sikkerhet har koblingspunktet skru-kobling, slik at det blir helt vann- og støvtett.

8_SafeLight_inne_miljo_2_1500x500px-min.png

9_SafeLight_ute_miljo_2_1500x500px-min.png

10_SafeLight_ute_miljo_1500x500px-min.png

11_SafeLight_on_etterlysende_1500x700px-min.png

Brødrene Dahl sin leverandør på Safelight er den norske produsenten, Kreativ Belysning. Kreativ Belysning er spesialister på lineær LED belysning og har siden oppstarten i 2015 jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene for bygg- og anleggsbransjen. De satser på ny teknologi, høy kvalitet og innovative løsninger og ønsker å skape verdi for kundene gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger.

Kilde: Eledge/Safelight

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Velkommen til vår nye nettbutikk!

Velkommen til vår nye nettbutikk!

Vi oppgraderer vår e-handelsplattform og lanserer nye firmasider og ny nettbutikk. Les mer om hva det betyr for deg.

Les mer

Brødrene Dahl AS styrker sin satsning på PREFAB av sprinkleranlegg

Brødrene Dahl AS styrker sin satsning på PREFAB av sprinkleranlegg

Utviklingen i byggebransjen med krav til 3D modellering har vært en døråpner for PREFAB. Tidsbesparelsen for montasje på byggeplass utgjør minst 50%, samtidig reduseres risiko betraktelig.

Les mer

Innføring i nettbutikken

Innføring i nettbutikken

Denne artikkelen gir den en rask og enkel innføring i vår nye nettbutikk.

Les mer

Nytt pakkesystem kan redusere kollibruken med 50 prosent

Nytt pakkesystem kan redusere kollibruken med 50 prosent

Brødrene Dahl har nærmere 30.000 produkter på lager. Nå har vi fått hjelp av Norengros til å utvikle et nytt pakkesystem.

Les mer